Сојуз на Дефектолози на Република Македонија

Kурс по Сензорна интеграција 

Се известуваат пријавените учесници за курсот по Сензорна интеграција дека во договорот со Виенскиот Институт за Сензорна Интеграција, истиот ќе биде реализиран во следниве термини:

Курс I 14-16 Март (петок, сабота, недела), 

Курс II 17-18 Март (понеделник, вторник), 

Курс III 26 Април (сабота)

 


 

МЕЃУНАРОДЕН НАУЧНО-СТРУЧЕН СОБИР НА ТЕМА