Сојуз на Дефектолози на Република Македонија

                                                                 
            

 

 П О К А Н А

За учество на серија курсеви за Сензорна интеграција 

   по оригиналниот ГСИО програм по д-р A.Jean Ayres

 

Ве покануваме  да учествувате во  вториот циклус од серијата курсеви по Сензорна интеграција во траење од 3 последователни модули кои вклучуваат активно реализирање на 48 ефективни единици во тек на шест работни дена, а кои ќе се одржуваат во организација на Сојузот на дефектолози на РМ.

По завршување на трите модули се добива сертификат од страна на ГСИО Виена, ЦЕНТАР ЗА СЕНЗОРНА ИНТЕГРАЦИЈА ОД КАДЕ СЕ ДЕЛЕГИРААТ ОВЛАСТЕНИ  ТРЕНЕРИ ЗА USC/WPS – САД, за регионот и во Македонија.
Со ова стручниот профил се стекнува со право на примена на принципите на сензорна интеграција во тек на својата професионална практика.

РЕАЛИЗАТОР: СЕНЗОРНА ИНТЕГРАЦИЈА Институт – Виена  

Повеќе информации за Курсот:
http://www.sensorische-integration.org/ausbildung/seminarinstitut.cfm?language=2
http://www.sensorische-integration.org/ausbildung/index.cfm?language=2

ОРГАНИЗАТОР: Сојуз на Дефектолози на РМ Информации и пријавување на:
www.sojuznadefektolozi.org                                           
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 
 


СО ПОЧИТ, 

СОЈУЗ НА ДЕФЕКТОЛОЗИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

МЕЃУНАРОДЕН НАУЧНО-СТРУЧЕН СОБИР НА ТЕМА: