Сојуз на Дефектолози на Република Македонија

                                                                          

 
НАЈДИ ДЕФЕКТОЛОГ ИЛИ ЛОГОПЕД

 

Почитувани членови на Сојузот на дефектолози,

Ве известуваме дека во тек е подготовка на информација за сите членови на Сојузот која ќе биде по регионална организација и ќе биде објавена на веб страницата на Сојузот во делот Мапа на региони.
Целта на оваа активност е полесен пристап до дефектологот или логопедот од соодветниот регион.

Формуларот и документите пратете ги на:  e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или на  адреса: ул.11 Октомври бр.42а, ДХО Даре Џамаз,  1000 Скопје. 

Напомна: Сојузот на дефектолози го задржува правото несоодветните фотографии да не ги обвајува на веб страната.


 
 


СО ПОЧИТ, 

СОЈУЗ НА ДЕФЕКТОЛОЗИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

МЕЃУНАРОДЕН НАУЧНО-СТРУЧЕН СОБИР НА ТЕМА: