Сојуз на Дефектолози на Република Македонија


 

ПОКАНА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА

 

ПОЧИТУВАНИ,

Друштвото на дефектолози на Војводина и партнерите Ве покануваат на 7-ма меѓународна конференција на тема „Работа со деца и млади со пречки во развојот и возрасни особи со инвалидност - теориски, практични и етички прашања“ конференцијата ќе се одржи на  16, 17 и 18 октомври 2015. година, во Хотелот „Србија“ во Вршац.

Во согласност со потпишаниот Протокол за соработка со Сојузот на дефектолози на Р.М за членовите на Сојузот е одобрен попуст на котизација од 30% и тоа:50 евра само котизација или 90 евра котизација со сместување,а 30 евракотизација или 65 евра котизација со сместување за студенти, членови на Сојузот.

За да го добиете попустот треба претходно да го пријавите Вашето учество на  e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 
 
word
 
Програма на конференцијата
 


СО ПОЧИТ, 

СОЈУЗ НА ДЕФЕКТОЛОЗИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

МЕЃУНАРОДЕН НАУЧНО-СТРУЧЕН СОБИР НА ТЕМА: