Сојуз на Дефектолози на Република Македонија


 

СТРУЧЕН НАСТАН 

„САЕМ НА НАСТАВНИ СРЕДСТВА“

 

 

ПОЧИТУВАНИ,

Ве покануваме да го посетите Саемот на наставни средства во организација на Сојузот на дефектолози на Р.Македонија, кој ќе се одржи на 31.05.2017 година, (среда) во Јавна Соба од 11 до 16 часот.

Во прилог Ви праќаме Покана и Агенда.

(Види повеќе инфо)

 
 
 


СО ПОЧИТ, 

СОЈУЗ НА ДЕФЕКТОЛОЗИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

МЕЃУНАРОДЕН НАУЧНО-СТРУЧЕН СОБИР НА ТЕМА: