Сојуз на Дефектолози на Република Македонија

Покана за саем на наставни средства

Ве покануваме да го посетите Саемот на наставни средства во организација на Сојузот на дефектолози на Р.Македонија, кој ќе се одржи на 31.05.2017 година(среда) во Јавна Соба од 11 до 16 часот.