Сојуз на Дефектолози на Република Македонија

 Полошки регион - град Гостивар

Име и Презиме:Самир Грбле
Возраст: 37
Квалификации и работно искуство: Дипломиран Дефектолог
Дефектолог во инклузивно образование-12 години
-лиценца за примена на сензорна интеграција

Телефон: 075/289-206
E-Mеил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Име и Презиме: Милена Симјановска
Возраст: 25
Квалификации и работно искуство:
-дипломиран дефектолог,
-магистер по специјална едукација и рехабилитација

–Аутизам и Ментална ретардација

Телефон: 078/ 652-789
E-Mеил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите