Сојуз на Дефектолози на Република Македонија

„Дијагностика и третман на развојни нарушувања“

 

Сојузот на дефектолози на РМ во 2013 година ја реализираше обуката „Дијагностика и третман на развојни нарушувања“.

Обуката ја организираме во соработка со Психијатриска ординација „Др Селаковиќ“ и Центар за едукација „Торбица +“ од Р.Србија, а се одржи во Скопје на 13-14 Април.

 

 


 

МЕЃУНАРОДЕН НАУЧНО-СТРУЧЕН СОБИР НА ТЕМА: