Сојуз на Дефектолози на Република Македонија

Извештај за одржаниот стручен настан „САЕМ НА НАСТАВНИ СРЕДСТВА“

Во На 31.05.2017 година, Институционалниот одбор на посебни основни училишта и установи при Сојузот на дефектолози на Македонија организираше стручен настан „Саем на наставни средства“. Настанот се одржа во Public room во периодот 11.00 – 15.00 часот и истиот беше отворен за сите кои се на директен или индиректен начин поврзани со стручната работа со децата со попреченост, но и за сите кои имаат интерес за оваа тема.

 


 

МЕЃУНАРОДЕН НАУЧНО-СТРУЧЕН СОБИР НА ТЕМА: