Сојуз на Дефектолози на Република Македонија

  Полошки регион - град Тетово

Име и Презиме: Теодора Богојевска
Возраст: 25
Квалификации и работно искуство: Дипломиран логопед 
-М-р по специјална едукација и рехабилитација       
-обука за АБА, прво ниво
-обука за ПЕКС, прво ниво

Телефон: 070/ 834-7 66
E-Mеил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Теодора Богојевска